He he prima data o sa raspund celui de mai sus. Avem un topic la Cafenea , doar atata deocamdata, si mie imi pare normal , la cati romani suntem in Star Treck:)
Flota este la klingo si vad ca multi jucati la fed dar cand o sa fie flota la fed o sa anuntam si aici.
Oricum ii bine ca avem canalul nostru de TS si ne mai distram , acuma doar 2 este normal a venit vara
mik1 pai spune si tu o ora la care esti online. De obicei in wekend ce mai reusim sa ne intalnim:):):). Si asta din cauza serviciilor. Eu lucrez pe schimburi boshimanul la fel , leo si el lucreaza pana seara , praslea la fel cu ovi nu stiu ce s-a intamplat.
Si atentie flota este la klingo dar oricum intra si tu pe canalul romania din joc ca indiferent in ce tabara suntem cand incepem jocul postam si un salut acolo.:)
Ce surpriza, lol. Nu vreau sa hijack-uiesc threadul dar dacă cineva dorește sa ?ntre ?ntr-o flota (klingon), pm me si o sa va trimit invitate. Flota ?mi aparține mie si doar ce am ?nceput dezvoltarea de la tier 0 la tier1. Eu mai mult sunt amator de pvp, dar cu season 6 as fi bucuros sa racolez si niște membrii pve, ca sa demaram proiectele de fleet c?t mai repede. Intenționeaz sa racolez mai mulți membrii, deci va rog dați de știre amatorilor.
Pentru cei noi in joc, eu am ?nceput sto in Feb 2010 cand s-a lansat si as putea furniza multe informații si ajutor despre TRIBBLE sa setezi star ship-ul, recomandari, tips and tricks pentru pvp dar ai pve. Dacă nu sunteți interesați sa intrati in flota, nu-i bai, dar măcar sa formam un grup ar fi interesant.
Toate bune!
Hear! Sons of Kahless
Hear! Daughters too.
The blood of battle washes clean.
The Warrior brave and true.
We fight, we love, and then we kill...
salut....
sunt nou la acest joc...dar imi place la nebunie....si as vrea sa ma alatur unei flote romanesti....daca exista....joc la starfleet....caracterul se numeste Sharky....am ts3, microfon si mult timp liber...:))....
multumesc anticipat
Sunt foarte nou in S T O, dar e foarte fain jocul si vreau sa dau de romani.
E-mailul meu e codrindanila@ymail.com
Sau ne putem face un grup pe FB, cine vrea, si are chef sa ne adunam. Numai bine !
si eu joc si caut romani.. voiam sa fac un fleet azi si sa merg cu el asa pana gasesc pe parcurs romani care vor sa intre, dar imi trebuie un grup de 5
Heyyyy camarazi rom?ni!!
Numele meu este Alexandru Robert G., comandant al unui Negh'var de nivel 50. Unde pot aplica pt. a mă ?nscrie ?n flota rom?nă? Mulţumesc de ajutor! P?n' atunci Good hunting.
E off topic! : Nu reusesc sa ma conectez (mai ales in weekend)
E romtelecom de vina sau serverele lor de ferengi zgarciti?
Vreun sfat?
:mad:
(romtelecom 10 (12) mega suceava
orice alceva merge ok (ex. world of tanks -50-70 ms)
la Moment nu stiu la cine sa ma aliez. nu stiu nimic despre acest joc. Azi noapte l-am instalat, am jucat pana la 2.. si azi pe la 10 l-am sters din intamplare.. sa sters intr-io sec dar de instalat deja 2ore...
Comments
mai sint romaini care se joaca star trek... eventual ne facem o flota a noastra :P
Flota este la klingo si vad ca multi jucati la fed dar cand o sa fie flota la fed o sa anuntam si aici.
Oricum ii bine ca avem canalul nostru de TS si ne mai distram , acuma doar 2 este normal a venit vara
Si atentie flota este la klingo dar oricum intra si tu pe canalul romania din joc ca indiferent in ce tabara suntem cand incepem jocul postam si un salut acolo.:)
Pentru cei noi in joc, eu am ?nceput sto in Feb 2010 cand s-a lansat si as putea furniza multe informații si ajutor despre TRIBBLE sa setezi star ship-ul, recomandari, tips and tricks pentru pvp dar ai pve. Dacă nu sunteți interesați sa intrati in flota, nu-i bai, dar măcar sa formam un grup ar fi interesant.
Toate bune!
Hear! Daughters too.
The blood of battle washes clean.
The Warrior brave and true.
We fight, we love, and then we kill...
i-mi spuneti si mie?
sunt nou la acest joc...dar imi place la nebunie....si as vrea sa ma alatur unei flote romanesti....daca exista....joc la starfleet....caracterul se numeste Sharky....am ts3, microfon si mult timp liber...:))....
multumesc anticipat
nume de contact ? ... TRIBBLE da omu de voi ?
E-mailul meu e codrindanila@ymail.com
Sau ne putem face un grup pe FB, cine vrea, si are chef sa ne adunam. Numai bine !
apropo am creatun grup pe facebook pentru amatori..StarTrek Online Romania...
daca mai e valabil as vrea sa intru si eu in flota.
Va astept!
sal mane pot sa intru si eu in flota
Numele meu este Alexandru Robert G., comandant al unui Negh'var de nivel 50. Unde pot aplica pt. a mă ?nscrie ?n flota rom?nă? Mulţumesc de ajutor! P?n' atunci Good hunting.
Cu respect,
Alex.
E romtelecom de vina sau serverele lor de ferengi zgarciti?
Vreun sfat?
:mad:
(romtelecom 10 (12) mega suceava
orice alceva merge ok (ex. world of tanks -50-70 ms)
Regula bunului simt este singura regula pe care trebuie sa o respectati :P.
nu stiu
vrei aproape t5 KDF flota (clanul klingonilor)? posta me si o sa va trimit invitate: @ninaStepford
free jkname
Get the Forums Enhancement Extension!