HT got boring
Comments
-
your mother thinks otherwise b:dirty
<3330 -
so this shit passes for drama now?
fuck me, i needa start tutoring you scrubs on the subject[SIGPIC][/SIGPIC]0 -
clunker - Heavens Tear wrote: »i'm Coming Back To The Game...
not..
<33333333333333Sheswes - Heavens Tear
"and i almost survived that chi-less skill + demon spark so ROFL"
^ #1 at almost surviving. pro b:surrender0 -
that's not how you spell "thanks", desu.[SIGPIC][/SIGPIC]0
-
pa jebo te bog covece, mislio sam da si mrtav pijan negde zaglavio i da se nevracas
hmmm reci mi kad si u igri da popricamo maloFortune favors the brave
facebook: facebook.com/WorldOfDrakons
forum: dragons-pwi.forum-motion.net0 -
Monoftalmus - Heavens Tear wrote: »pa jebo te bog covece, mislio sam da si mrtav pijan negde zaglavio i da se nevracas
hmmm reci mi kad si u igri da popricamo malo
ej de si tebra!! ma jok crko mi komp, pa sam onda palio za BG i zaglavio tamo neko vreme i dok sam se vratio, zajmio novi komp i sve to totalno sam zaboravio na igru. jbg mozda cu da se vratim al mnogo se promenilo i mrzi me malo....a pored sljake i ortaka ovo ono, nemam vremena za pw vise, jebe kevu kad dodje do koliko vremena zahteva ova igra.
al volim forume i zajebanciju pa posecujem svakih par meseca...cujem da nema vise pvp na serveru, a moram da priznam da me malo pored toga privlaci....zato smo sve radili u toj igrici(moja ekipa i ja), cak i onu dramu i kintu sto smo drpnuli, sve ekskluzivno zbog pvp. brate bilo mnogo smorno biti u onoj ekipi bez bilo kakvog otpora, a drugi gildovi me nisu privlacili nesto, moram da priznam. vodje su mi delovali mlitavi i bezvezni, a nemogu sa takvim da funkcionisem, pa jebes to. taman napravili svoj gild, kad ode komp hahaha, kakav maler, a?[SIGPIC][/SIGPIC]0 -
^completely agree with the above...
...
...
...
or not, /care"One of the most important factors, not only in military matters but in life as a whole, is ... the ability to direct one's whole energies towards the fulfillment of a particular task." - Field Marshal Erwin Rommel
[SIGPIC][/SIGPIC]0 -
b:cry dead ppl trolling is bad!![SIGPIC][/SIGPIC]"wink wink"0
-
Egaenil - Heavens Tear wrote: »b:cry dead ppl trolling is bad!!
hey u, i like your sig. are you still playing this or what?[SIGPIC][/SIGPIC]0 -
ajde bre da se ulogujes i bacis mi pm da napravimo nesto malo caskamo, ima pvp-a ja mislim vise nego ranije, samo sada mnooooooooogiiiiiiiiiiiiiiiiiii nece pvp ako je tu neki blade sa 5 udaraca u sekundi tako da jeste malo stalo.. jebiga .. dominacija jedne klase uprosceno.. ali i to i ti mozes ako si demon .. ili wind shield u sage.. ma sve cemo da nabavimo samo dodje brate mojFortune favors the brave
facebook: facebook.com/WorldOfDrakons
forum: dragons-pwi.forum-motion.net0 -
-
Monoftalmus - Heavens Tear wrote: »ajde bre da se ulogujes i bacis mi pm da napravimo nesto malo caskamo, ima pvp-a ja mislim vise nego ranije, samo sada mnooooooooogiiiiiiiiiiiiiiiiiii nece pvp ako je tu neki blade sa 5 udaraca u sekundi tako da jeste malo stalo.. jebiga .. dominacija jedne klase uprosceno.. ali i to i ti mozes ako si demon .. ili wind shield u sage.. ma sve cemo da nabavimo samo dodje brate moj
aha. moracu da vidim, pored skole i sljake nemam vremena ni da ga drkam kamoli da igram mmo hahaha, al ako nadjem neko slobodno vreme mozda cu da d/l igricu pa da skoknem i vidim sta ima novo.[SIGPIC][/SIGPIC]0 -
0
Categories
- All Categories
- 181.9K PWI
- 699 Official Announcements
- 2 Rules of Conduct
- 264 Cabbage Patch Notes
- 61K General Discussion
- 1.5K Quality Corner
- 11.1K Suggestion Box
- 77.4K Archosaur City
- 3.5K Cash Shop Huddle