test content
What is the Arc Client?
Install Arc

Polish Team

sepsonsepson Member, Neverwinter Beta Users Posts: 4 Arc User
1. Kupiłem sobie dwie następne postacie w grze (razem mam cztery). Jak wyślę wiadomość do wszystkich moich postaci (do siebie) - to widzą tą wiadomość tylko te dwie pierwsze - z dodatkowymi nie mam kontaktu.
2. Chcę wysłać w wiadomości towarzysza na drugą postać. Przy wkładaniu do okienka pokazuje się opłata za tą czynność. Wciskam tak, ale opłata nie jest pobierana - a towarzysz nie staje się załącznikiem do wiadomości.
3. Proponuję rozważyć uruchomienie usługi przekazywania doświadczenia z postaci na postać w ramach posiadanego konta - wolny przepływ EXPa. To by było coś :)
Post edited by sepson on

Comments

• sepsonsepson Member, Neverwinter Beta Users Posts: 4 Arc User
    edited July 2013
    Pozdrawiam :)
  • matii1509matii1509 Member, Neverwinter Beta Users, Neverwinter Guardian Users, Neverwinter Knight of the Feywild Users Posts: 0 Arc User
    edited July 2013
    To jest angielskie forum, więc pisz po angielsku. Jeśli chcesz pisać po polsku udaj się na polskie forum.

This is an English forum, so write in English. If you want write in Polish, go to the Polish forum.
    edited July 2013
    Jak piszę tu, to chyba jednoznaczne jest z tym, że z jakichś przyczyn nie mogę tam, prawda? Wyświetla mi się błąd przy logowaniu właśnie dotyczący niezgodności językowych. Może to dlatego, że grałem na Becie i konto założyłem na tej stronie? Pozdrawiam. :)
    edited July 2013
    Oto opis błędu przy włączaniu polskiego forum: Fatal error: żądanie języka nie istnieje, reset poprzez tools.php. w [path] / includes / functions.php on line 1905

Pozdrawiam
    Sepson :)
  • murraymaniamurraymania Member Posts: 20 Arc User
    edited July 2013
    sepson wrote: »
    1. Kupiłem sobie dwie następne postacie w grze (razem mam cztery). Jak wyślę wiadomość do wszystkich moich postaci (do siebie) - to widzą tą wiadomość tylko te dwie pierwsze - z dodatkowymi nie mam kontaktu.
    2. Chcę wysłać w wiadomości towarzysza na drugą postać. Przy wkładaniu do okienka pokazuje się opłata za tą czynność. Wciskam tak, ale opłata nie jest pobierana - a towarzysz nie staje się załącznikiem do wiadomości.
    3. Proponuję rozważyć uruchomienie usługi przekazywania doświadczenia z postaci na postać w ramach posiadanego konta - wolny przepływ EXPa. To by było coś :)
    1. Pretty sure purchasing extra slots is disabled on the preview server.
    2. Unbinding companions doesn't work, it's the same on the live server so no need to report it here.
    3. suggestions aren't bugs.
Sign In or Register to comment.