test content
What is the Arc Client?
Install Arc

Polska Flota Royal Squadron

dkratascodkratasco Member Posts: 585 Arc User
edited November 2012 in Earth Spacedock
Jesteśmy jedną z pierwszych czysto polskich flot w Star Trek Online.

Stawiamy na dobrą zabawę w dobrym towarzystwie. Jedyne co wymagamy to kultura osobista i językowa, w zamian zaś oferujemy:
  • Doradztwo nowym graczom.
  • Wspolne wykonywanie misji (daily, STF, itp), rownież w ramach pomocy dla postaci niskopoziomowych.
  • Wsparcie materialne.
  • Własny komunikator TS3, nie jest on wymogiem, acz jest pomocny i mile widziany.
  • Prywatny dział na forum STOnline.pl

Po stronie KDF wspołpracujemy z House of Nine aby i tak małej polsko-klingońskiej społeczności nie rozdrabniać jeszcze bardziej.

Wszelkie wątpliwości, zapytania czy też chęć dołączenia najlepiej kierować na mail @Landerhow , @juganda47, @smiecho lub kanale Polska(ESC => Chat Settings => zakładka "Chanels" => w okienki "Join/Create" wpisujemy \lub Polska) i klikamy "Join" z prawej strony)
"Wnioski" o przyjęcie można r?wnież w naszym temacie na forum portalu STOnline.pl podając nick@handler z gry, przyjęcia tą drogą z przyczyn technicznych mogą jednak potrwać dłużej.

A teraz kilka słow od jednego z naszych flotowiczow:
Dlaczego Royal Squadron?
Kiedy zaczynałem przygodę ze Star Trek Online wiedziałem, że samemu nie podołam. Jeżeli się nie mylę, to prawdopodobnie los zagnał nas w dokładnie to samo miejsce: tu, gdzie najłatwiej znaleźć gildię, sojusz, korporację, klan, czy flotę - każdy nazwie to własnym słowem, ale w gruncie rzeczy chodzi o jedno.

Dokładnie pamiętam tamten dzień. Nazwy rożne, ale treść bardzo podobna "Oferujemy: pomoc, wspolną grę, dobrą zabawę i humor. Oczekujemy: kultury osobistej i zaangażowania". Szczerze mowiąc, jakoś mnie to nie przekonało. Jednakże, zwrociłem uwagę na coś innego - tradycja.
Royal Squadron to najstarsza, aktywnie działająca polska flota.

Od początku przeczuwałem, że to >jest to<, gdyż oznaczało to szeroki wachlarz graczy. Wielką zaletą było też fakt, że jako jedyni oferują dostęp do serwera Team Speak 3. Decyzja została podjęta, choć nie ukrywam, początkowo byłem pełen obaw. Teraz, po miesiącach gry wiem, że nie popełniłem błędu. Flotę tworzą naprawdę świetni ludzie, z kt?rych każdy wnosi coś niezwykłego, unikalnego, "swojego"... co oznacza, że niemal każdy znajdzie miejsce dla siebie. Tak naprawdę, ciężko to nazwać, tego trzeba doświadczyć - to chyba głowny powod, dla ktorego ani przez chwilę nie żałuję, że jestem z Royal Squadron.

Ugand
Post edited by Unknown User on

Comments

• dkratascodkratasco Member Posts: 585 Arc User
    edited November 2012
    Zapraszam rownież na polski portal poświęcony STO, znajdujący się pod adresem www.STOnline.pl
    Zamieszczone jest tam wiele artykułow oraz poradnikow ułatwiających odnalezienie się w grze.
Sign In or Register to comment.