Any players from Bosnia,Croatia or Serbia?
Xarabas - Dreamweaver
If you are from the countries above,feel free to post here.We can chat,meet up and help each other with a quests.
Post edited by Xarabas - Dreamweaver on
0
Comments
-
b:bye probaj sa gildom Guardians b:quiet0
-
Kako trazim guildove....samo mi to objasni.0
-
Ajde,ja sam iz Hrv, blizu smo si.
Probaj jednostavno napisati u chat da trazis gildu...0 -
samo jedna stvar ima nas preko 200 i kontaktiraj SerbianBlade za ulazak u guardianse ali ima i lik HevensMaster iz hrvatske je mislim i on ima faction sa Balkanab:bye0
-
LOL! Esparagondaa.... citao sam tvoje postove ranije, ali mogao sam glavu dati da si pre negde iz Spanije
Inace, Xarabas, ako nisi video do sada... poslao sam ti private message0 -
Ja iz španjolske?lol zasto si to pomislio?0
-
tuspas mene
evo ja tek danas poceo , neznam hocu li na dreamweaver ili sanctuary , gdje vise ima nasih ??0 -
preporucujem Dreamwaver0
-
onda hajde da se dogovorimo da se nekad nadjemo , ja sam trenutno lvl 10 venomancer , char mi se zove Fata0
-
kada si inace online ???0
-
Ok, evo i mene. Faction Calamity Ako vam treba neka pomoc ili savet slobodno me kontaktirajte u igri.
b:kiss0 -
Moze...trebali bi dogovoriti da se nadjemo svi jednom u igri preko vikenda0
-
Ja se slazem za nalazenje preko vikenda^^!!! Guardiansi su zakon! Svi su druzeljubivi i fini^^ moj char je mistique, a mog brata Task, slobodno se pridruzi0
-
O pa tebe sam i primjetio par **** na faction chatu:).....ako ne znas,pridruzen sam ja odavno Guardiansima.......prvo sam bio xarabas dok nisam skontao da sam Blademasteru nepotrebno davao pointse na magic atribute pa sam obrisao lika i sad sam xabaras(koja promjena,a )0
-
Ok,moze subota u 18.00 kod Mysterious Woman pored Hidden Heroes Village(pogled na rijeku,mirno i tiho mjesto,niko nas ne uznemirava .....)kod god misli doci,potvrdite svoj dolazak postanjem ovde do najkasnije u subotu,17.000
-
Al me ispaliste b:pleased0
-
Aj ja sam inace u lost city-u, ali ako ste napravili neki klan iskljucivo sa srbima, hrvatima, crnogorcima i bosancima, onda definitivno ulazim u dreamserver.... ali, samo jedno pitanje.... kod koga da idem da udjem u klan???
p.s. Zvacu se TeHnO_FrEEk
b:flowerb:flowerb:flower0 -
e da i bicu covek... onaj sa macevima...0
-
Mislim da se trebas obratiti SerbianBlade......ali mislim da je on sad na odmoru u Grckoj...svejedno,raspitacu se ko ga trenutno mijenja pa cu ostaviti ovde ime...
Pa ako sam u pravu...u guildu ima samo 20-30 & stranaca ali svejedno pisemo na engleskom.Eto,cujemo se...0 -
ok, onda ulazim...0
-
I ono....javi me se na /whisper jednom kad me vidis online...0
-
Ja sam lvl 52 barbarian sa imenom WeaponXXX moj brat je NoobPower 60+ obojica igramo na ovom serveru i u factionu smo Rborn,pazite da vas ovaj Noob ne nahvata negde u PK modu opasan je...Ima jos dosta srba Hoki, Falimon...Nadjite me u igri0
-
Ja sam barb lvl 51 sa imenom WeaponXXX moj brat je NoobPower 60+ obojica igramo na ovom serveru i u factionu smo Rborn,pazite da vas ovaj Noob ne nahvata negde u PK modu opasan je...Ima jos dosta srba Hoki, Falimon i dosta njih je u guardiansima...Nadjite me u igri0
-
Pa niste mi rekli kod koga da idem da udjem u klan... kod koga???0
-
Ako vidis u igri Mistique,Smucalo,misko,ColdSnow i SerbianBlade likove,javi im se na pm da udjes u guild...0
-
aha, onda ok, pa se vidimo0
-
Heeej di ste ekipa? b:pleased
Evo i ja sam odavno vec na ovom serveru, inace iz Hrvatske.
Srela sam dosta ljudi sa balkana na ovom serveru0 -
Pa u ovom serveru stvarno ima mnogo srba... EXTRA!!! samo da nam ne zakljucaju topic...0
-
naravno mislio sam i na hrvate i bosance... nego sam brzao poruku pa sam samo poslao srbe :DDD0
-
Ma razumijemo0
This discussion has been closed.
Categories
- All Categories
- 181.9K PWI
- 697 Official Announcements
- 2 Rules of Conduct
- 264 Cabbage Patch Notes
- 61K General Discussion
- 1.5K Quality Corner
- 11.1K Suggestion Box